Besplatni programi obrazovanja odraslih u Tehničkoj školi Sisak

imp

Tehnicka Skola Sisak

U sklopu projekta uspostave Regionalnog centra kompetentnosti za elektrotehniku i računalstvo, Tehnička škola Sisak organizira besplatne programe obrazovanja odraslih, namijenjene nezaposlenima, osobama koje planiraju prekvalifikaciju ili usavršavanje u određenom području.

 

Tijekom iduća dva mjeseca, travnja i svibnja, na rasporedu su neformalni programi koji će se izvoditi u obliku trodnevnih seminara, a zainteresiranima su u ponudi seminari ”Osnove robotike”, ” Mobilna robotika”, ”Obnovljivi izvori energije” te ”Izrada i lansiranje malih satelita”.

 

U svibnju počinju formalni programi koji će trajati dva mjeseca, a na njima će polaznici steći uvjerenje o usavršavanju s upisom zanimanja u radnu knjižicu. Programi usavršavanja su: Specijalist za industrijsku robotiku, Stručnjak audio i video produkcije za video igre, Stručnjak 3D modeliranja, animiranja i teksturiranja za video igre te Stručnjak izrade grafičkih elemenata i vizualnih efekata za video igre. Početak provedbe programa usavršavanja je 8. svibnja ove godine.

 

Informacije o programima kao i rasporedu održavanja te obrasce za prijavu možete pronaći na web stranici Tehničke škole Sisak.

najčitanije