Besplatna edukacija za mlade

ibb

Agencija lokalne demokracije Sisak objavila je poziv za sudjelovanje mladih u programu dugoročne edukacije „Aktivni mladi za lokalni razvoj“ , kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi ga u partnerstvu s Gradom Siskom, Općinom Lekenik i Općinom Martinska Ves te u suradnji s Radio Siskom.
Poziv je objavljen na web stranici ALD Sisak, web stranici Volonterskog centra Sisak , Facebook stranici VCS-a i Facebook stranici ALD Sisak, na kojima možete preuzeti i prijavnicu.
Edukacija je namijenjena mladima s područja Siska, Lekenika i Martinske Vesi u dobi od 16 do 26 godina. Prijašnje znanje i iskustvo nije potrebno.
Prijava za sudjelovanje je obavezna, a osim online putem, prijava je moguća telefonom: kontakt osoba za Sisak – Matea Strižić 521-227, za Lekenik – Dolores Novosel, 091/ 929 5179 i za Martinsku Ves – Ana Holjevac, 099/ 500 4694.
Broj mjesta je ograničen, a rok za prijavu je 20. ožujak 2017. do 12:00 sati.

U sklopu programa polaznicima se nudi 6 besplatnih jednodnevnih radionica kroz koje će saznati:
Koja su prava mladih i na koji način možete utjecati na bitne promjene u vašem mjestu
Koje su vam sve mogućnosti za stipendije, školovanje i zapošljavanje u Hrvatskoj i EU
Kako saznati potrebe tvoje zajednice
Kako napraviti projekt
Kako isplanirati i provesti jednostavnu volontersku akciju
A kako bi sve bilo jasnije, prije početka provedbe radionica, bit će organizirani info sastanci, za koje se također treba prijaviti dva dana unaprijed, kako bi organizatori mogli osigurati dovoljno mjesta za zainteresirane.

Raspored INFO SASTANAKA:
LEKENIK – 10.3.2017. u 18:00 sati (petak), Društveni dom DVD-a (mala dvorana, I. kat), Zagrebačka 66
SISAK – 17.3.2017. u 18:00 sati (petak), prostor Agencije lokalne demokracije Sisak, S. i A. Radića 2A (u dvorištu, I. kat)
MARTINSKA VES – 18.3.2017. u 18 sati (subota), dvorana za sastanke kraj Knjižnice, Martinska Ves Desna 69.

Edukacija je besplatna, a program se održava u svakom mjestu zasebno. Organizatori osiguravaju radni materijal i osvježenje.

najčitanije