Besplatna edukacija o projektnim prijedlozima i dobivanju sredstava iz EU fondova

ibb

261020211635256447.jpeg

”Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?” – tema je besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike, poljoprivrednike i sve zainteresirane, u organizaciji Poslovnog dnevnika, koja se već tri godine provodi na području cijele Hrvatske.
U suradnji s Gradom Siskom, ovaj će se edukativni program u Sisku održati 8. travnja pod nazivom ”Poslovni uzlet grada Siska”, u obliku višesatne interaktivne radionice pod vodstvom Kristine Androlić, ekspertice za javnu nabavu i voditeljice za pripremu i provedbu EU projekata.
Na repertoaru su: uvod u EU fondove ( s informacijama o tome kakva su pravila, što se financira a što ne), informacije o aktualnim natječajima, o načinu prijave za dobivanje europskih sredstava, o tome na čemu se dobivaju te na čemu se gube bodovi itd…

Edukacija će se održati 8. Travnja s početkom u 10 sati u prostoru Kazališta 21, a budući da je broj mjesta ograničen, mjesto treba osigurati unaprijed prijavom na broj telefona telefona 01 6326 030, e-mailom na poslovni-uzlet@poslovni.hr ili putem linka za prijavu.

najčitanije