Besplatan prijevoz na izvanrednoj liniji za groblje Viktorovac

imp

U četvrtak, 1. studenoga sve autobusne linije Auto prometa Sisak prometovat će prema redu vožnje kao nedjeljom. Promet Alejom narodnih heroja od križanja sa Strossmayerovom i  dijelom Ulice Ante Kovačića do križanja sa Školskom bit će posebnom regulacijom prometa određen kao  jednosmjeran u pravcu Željezare u vremenu od 7 do 20 sati.

Izvanredna linija na relaciji AUTOBUSNI KOLODVOR SISAK – GROBLJE VIKTOROVAC prometovat će od 08.30 do 20 sati svakih 15 minuta, a povratak  GROBLJE VIKTOROVAC -ŠKOLSKA ULICA – HEFELEOVA – TRŽNICA KONTROBA – GIMNAZIJA- AUTOBUSNI KOLODVOR SISAK OD 8.40 do 20.15 sati,  svakih 15 minuta. Prijevoz na ovim linijama se neće naplaćivati.

Na posebnoj liniji za groblje Viktorovac prijevoz je besplatan, a svi autobusi koji će besplatno prevoziti putnike bit će posebno označeni.

Gradska linija br. 1  i dodatna izvanredna linija  AK Sisak – Viktorovac – AK Sisak će kroz Aleju narodnih heroja u vrijeme posebne regulacije prometovati samo u smjeru prema Željezari i putnici će u tom smjeru moći koristiti desno stajalište kod groblja kako za dolazak (s obje linije) tako i za povratak prema centru grada izvanrednom linijom.

Gradska linija br. 3 će, dok traje posebna regulacija, u smjeru iz Željezare prometovati obilazno Školskom ulicom, u kojoj će biti smješteno privremeno autobusno stajalište uz Inino parkiralište preko puta Plodina. Putnici u vrijeme posebne regulacije prometa neće moći koristiti stajališta u Ulici Ante Kovačića i Aleji narodnih heroja u smjeru iz Željezare prema Sisku.

najčitanije