Bazen u Capragu svoja vrata otvara u četvrtak

imp

Nakon manje od godinu dana završena je rekonstrukcija bazena u Capragu.
Posljednjih mjeseci trajali su intenzivni radovi na rekonstrukciji bazenskog kompleksa koji je gotovo cijelo desetljeće stajao zapušten i devastiran. Obnovljena je školjka velikog olimpijskog bazena, obnovljen je postojeći mali bazen te je napravljen još jedan bazen manjih dimenzija za djecu. Također je izgrađena stojarnica za bazensku tehniku, postavljene su nove ploče oko bazena, na tartan podlogu postavljena je jedna velika sprava za djecu u obliku broda i uređen je okoliš. Napravljeni su novi sanitarni čvorovi i svlačionice. Toplinarstvo je ugradilo toplinsku stanicu tako da će voda biti grijana i neće ovisiti samo o suncu i lijepom vremenu.
Radovi po sistemu ključ u ruke bili su vrijedni 4,2 milijuna kuna, no da bi uopće mogla početi rekonstrukcija bazena Grad je od Silaxa kupio tada zapušteni bazenski kompleks za milijun i 100 tisuća kuna.
Otvorenje sezone kupanja je sutra, u četvrtak 18. svibnja u 10 sati nastupom dječjih pjevačkih zborova. Program otvoranja nastavlja se nastupom grupe Centralno brijanje od 17 sati, a od 19 sati slijedi Groovy Cakes. Tijekom cijelog dana bit će organizirane igre s animatorima.
Cijena ulaznice na bazen je 10 kuna za djecu i 20 za odrasle.

BAZEN U CAPRAGU 02 BAZEN U CAPRAGU 03 BAZEN U CAPRAGU 04 BAZEN U CAPRAGU 05 BAZEN U CAPRAGU 06

najčitanije