Asfaltiranje Pakleničke ulice u Galdovu

mradenovic

Početkom studenog u Pakleničkoj ulici u Galdovu počeli su radovi na asfaltiranju ulice i postavljanju nove odvodnje oborinskih voda. Zbog vremenskih uvjeta, snijega i leda prethodnih tjedana, radovi su ipak morali nakratko stati. Međutim, ovoga se tjedna nastavilo s asfaltiranjem. Stanovnici su istaknuli kako su ovo vrlo vrijedni radovi jer će nakon 70 godina dobiti asfalt ispred svojih kuća. Radove je obišla gradonačelnica Kristina Ikić Baniček te njezin zamjenik Ivica Rendulić.
20181228_120815 20181228_114540
„Temeljem traženja građana na sastanku Gradske četvrti Galdovo uočili smo njihov problem, izašli smo im u susret i danas asfaltiramo Pakleničku ulicu gdje ljudi žive već 70 godina, a Grad do sada još na žalost nije prepoznao njihove potrebe“, rekla je gradonačelnica te dodala kako su u Galdovu ostale još dvije neasfaltirane prometnice, a to su Neretvanska i Skradinska.
Paklenička ulica u Galdovu ima dva odvojka. Ovim se radovima, ističe gradonačelnica obuhvaća samo dio ulice.
„Radovima na desnom odvojku Pakleničke ulice nismo mogli pristupiti jer je u vlasništvu Hrvatskih voda. Svakako ćemo s njima porazgovarati kako bi svoje vlasništvo uredili na način kao što smo i mi. Čim su nam vremenske prilike dopustile, nastavili smo s asfaltiranjem. Sretan dan za stanovnike Pakleničke, vjerujem i za sve ostale stanovnike Galdova“, poručila je gradonačelnica.
Paklenička ulica dobit će asfaltni sloj u dužini 440 metara te širini 4 metra. Radove izvode Ceste Sisak.

najčitanije