Alkoholizirani vozači skrivili prometne nesreće

imp

Policija

Alkohol je proteklog vikenda kumovao dvjema prometnim nesrećama na području Siska koje su na sreću imale samo materijalnu štetu.

 

Jedna se dogodila u petak, 9. lipnja oko 8 sati, u ulici Hrvatskog narodnog preporoda. Nesreću je izazvao 57-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 3,2 promila, uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, automobilom sisačkih registracija prešao na suprotnu prometnu traku i udario u automobil.
Do otriježnjenja je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

 

Drugu, koja se dogodila u nedjelju, 11.lipnja, oko 20.30 sati u Selima izazvao je 41-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,55 promila, izlazeći s parkirališta, vožnjom unazad automobilom sisačkih registracija udario u nepropisno parkiran automobil koji je parkirala 18-godišnjakinja.
Vozač je do otriježnjenja smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu. Zbog počinjenog prekršaja vozačici je naplaćena novčana kazna.

 

 

najčitanije