Akcija „Doniraj stari bicikl“

imp

U organizaciji Crvenog križa Sisak i trgovine i servisa bicikala No Code u tijeku je humanitarna akcija „Doniraj stari bicikl“.
„Cilj akcije ”Doniraj stari bicik” je pružiti priliku uživanja u vožnji biciklom onima koji nisu u financijskoj mogućnosti priuštiti si to najraširenije prijevozno sredstvo na svijetu. Bilo da se vozimo u školu, na posao, u posjet obitelji ili se jednostavno vozimo, užitak i sloboda koju osjećamo dok okrećemo pedale je jednostavno nešto što bi svima trebalo biti dostupno.
Upravo iz tog razloga smo u suradnji sa Crvenim Križem Sisak odlučili pokrenuti akciju ‘Doniraj stari bicikl” u nadi da ćemo uveseliti one koji sebi i svojoj djeci ne mogu priuštiti to jednostavno prijevozno sredstvo.“ – kažu u No Codu.
Ukoliko imate stari bicikl koji želite pokloniti dovezite ga u No Code gdje će ga pregledati, ako zteba i popraviti te podmazati,zamijeniti dotrajale dijelove i dati mu novi sjaj kako bi novi vlasnici kojeg će izabrati cure i dečki iz Crvenog Križa Sisak mogli od proljeća uživati u slobodi koju vožnja biciklom pruža.
Bicikli za koje postoji sumnja da su ukradeni neće se preuzeti, a ako se procjeni da poklonjene bicikle nije moguće dovesti u vozno stanje neće se preuzeti.
Osoba koja poklanja bicikl popunjava izjavu o donaciji Crvenog Križa Sisak gdje će navesti ime, prezime i OIB, a podatci se neće javno objavljivati i koristiti za ništa drugo.

najčitanije