5. palačinka kup ovog petka u Sisku

imp

Palacinka Kup

U organizaciji Sisačko-moslavačke županije i Srednje škole Viktorovac Sisak u petak, 10. svibnja 2024. godine s početkom u 9.30 sati na pješačkoj zoni u Sisku održat će se 5. palačinka kup.

 

Učenici će se natjecati u pripremi i prezentaciji klasičnih i bezglutenskih palačinki te u izradi barskih mješavina (koktela).
„Bit će ispečeno oko tisuću palačinki te pozivamo sve građane da dođu na 5. palačinka kup kako bi degustirali ovaj omiljeni desert koji se jede u svim dijelovima svijeta.“, poručuju organizatori.

 

Na Palačinka kupu sudjelovat će 9 škola. To su Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb, Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac, Srednja škola August Šenoa Garešnica, Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar, Obrtničko-tehnička škola iz Slavonskog Broda, Srednja škola Topusko i Srednja škola Viktorovac te dvije osnovne škole koje su bile najuspješnije na Malom palačinka kupu, Osnovna škola Popovača i Osnovna škola 22. lipnja Sisak.

 

Učenici Srednje škole Viktorovac, koji se školuju za zanimanje medicinske sestre i tehničari, mjerit će građanima tlak i kontrolirati razinu šećera u krvi.

 

U glazbenom dijelu programa nastupit će Pop rock škola, zbor i klapa Osnovne škole Popovača te dramska skupina Srednje škole Viktorovac.

 

 

 

Palačinka Kup 2024.

najčitanije