306 mjesta čeka srednjoškolce u drugom krugu upisa

imp

Završen je prvi krug upisa u srednje škole. Slobodnih mjesta u prvom krugu u županiji bilo je 1604.
U 10 srednjih škola na području Sisačko-moslavačke županije, za drugi krug upisa, odnosno za jesenski rok ostalo je 306 mjesta. Što se tiče našeg grada u Industrijsko obrtničku školu upisati se može 41 učenik, Srednja škola Viktorovac ima 10 mjesta za jesenski rok, Strukovna škola 59, Tehnička škola svega 5 a i u Grazbenoj školi Frana Lhotke ostalo je slobodno još 8 mjesta.
Jesenski upisni rok započinje 22. kolovoza kada počinje prijava obrazovnih programa. Prijava programa koji zahtijevaju dodatne provjere završit će 23. kolovoza, a provjera i unos rezultata dodatnih provjera održat će se 24. i 25. kolovoza. Odabir obrazovnih programa zaključat će se 29. kolovoza kada će se započeti s ispisom prijavnica. Konačne ljestvice poretka objavit će se 1. rujna, a dostava upisnica u srednje škole 2. rujna ove godine.
Dodajmo samo da za upis na preostala slobodna mjesta u jesenskom roku mogu kandidirati samo oni učenici koji se nisu upisali u srednju školu u ljetnom upisnom roku.
Detaljan pregled slobodnih mjesta u srednjim školama u Sisačko-moslavačkoj županiji doznajte klikom na https://www.upisi.hr/docs/JesenskiRok.html

najčitanije