3. Dan karijera Metalurškog fakulteta

imp

Ovogodišnji, 3. Dan karijera Metalurškog fakulteta održat će se u petak, 4. prosinca 2020. godine s početkom u 10 sati u virtualnoj formi.
Cilj je ovim događanjem povezati studente Metalurskog fakulteta i buduće potencijalne poslodavce, ukazati na nužnu interakciju Fakulteta i gospodarske zajednice, informirati studente o mogućim prilikama, planiranju i razvoju karijere te omogućiti poslodavcima predstavljanje, umrežavanje i suradnju s našim studentima, akademskom zajednicom, učenicima srednjih škola i zainteresiranoj široj publici.

dan karijere-2-11PRELIMINARNI PROGRAM1

“Uskoro će nekolicina naših studenata potražiti svoje prvo zaposlenje, želimo ih potaknuti na rano razvijanje poslovnih vještina, promišljanje o razvoju karijere te prepoznavanje prilike: provedba stručne prakse, pripravništvo, volontiranje, izrada završnog ili diplomskog rada u suradnji s gospodarskim subjektima, zajednički projekti, edukacije, konferencije, stalni posao.
S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj te epidemiološke mjere koje su na snazi, odlučili smo ove godine održati ovo događanje u virtualnoj formi. Cjelokupni program odvijati će se putem platforme za poslovnu komunikaciju Microsoft TEAMS.” , poručili su s Metalurškog fakulteta.

Poveznica za sudjelovanje na 3. Danu karijera – MS TEAMS

najčitanije