101 joj je godina tek...

st

261020211635267241.jpeg

Slaviti stotinu i prvi rođendan nije mala stvar, a upravo jednu takvu feštu je u Domu za starije i nemoćne imala gospođa Ana Svrabić. Okružena prijateljima i obitelji, na velikoj torti nije imala baš sto i jednu svijećicu, no i one dvije koje su gorjele zapaljene su u čast nesvakidašnjoj dugovječnosti i prkosu zubu vremena.
Gospođa Ana je vitalna, dobro se osjeća, sama je u svojoj sobi što znači da se još može djelomično brinuti za sebe, a evo i koji je recept za to.

‘Kao prvo, rad. Ali treba i puno šetati i družiti se s prijateljima uz kavicu’, otkriva nam gospođa Svrabić.

Gospođi Ani rođendan su čestitali i predstavnici lokalne samouprave. Dožupan Marin Piletić povukao je paralelu između gospođe Ane i jedne od najdugovječnijih hrvatskih legendi.

‘Dtagution Tadijanović za života je govorio kako je živio od Franje Jospia do Josipa i Franje. Gospođa Ana doživjela je i Stipu, i Ivu, i Kolindu. Nadam se da će doživjeti još puno lijepih godina na način na koji uživa ovdje u Domu za starije i nemoćne u sisku. Velika je čast biti na ovoj proslavi rođendana’, rekao je dožupan Piletić.

Najljepše želje uputio je i dogradonačelnik Marko Krička.

‘Od srca čestitam gospođi Ani. Malo sam i ljubomoran, nadam se da ću i ja doživjeti te godine i imati ovakvu tortu. Čestitam i ravnateljici Doma za starije i nemoćne kao i svim zaposlenicima, jer gospođa Ana i ostali korisnici su dokaz kvalitete usluge koja će se, nadam se, nastaviti proširivati.’

Dok čekamo još nekoliko stotih rođendana u sisačkom Domu za starije i nemoćne, pridružujemo se čestitkama i želimo gospođi Ani još puno lijepih godina u društvu prijatelja i obitelji.

najčitanije