Ženska perspektiva podržat će 50 poduzetnica

mj


Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika otvorila je natječaj za prijave poduzetnica u sklopu projekta „Ženska perspektiva“. Prijave traju do 20. lipnja ove godine, a izabranim poduzetnicama omogućit će se edukacijske radionice, studijsko putovanje u Istru i rad s uspješnim udruženim istarskim poduzetnicama, mentorski rad stručnijih savjetnika te u konačnici promocija njihovih proizvoda.

Projektom se želi potaknuti poduzetnički potencijal žena te im pomoći da iz proizvođača za vlastite potrebe izrastu u komercijalne proizvođače, usvoje tržišna razmišljanja, poduzetničke i socijalne vještine za uspješno poslovanje te postignu uvjete za korištenje mjera iz Programa ruralnog razvoja.

Poziv je otvoren za sve zainteresirane poduzetnice iz Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske, Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke i Osječko-baranjske županije. Namijenjen je ženama koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom, agroturizmom te izradom suvenira i raznih rukotvorina.

Tijekom trodnevnog boravka u Istri u listopadu ove godine, odabranih 50 poduzetnica moći će učiti kako na temelju najboljih primjera istarskih poduzetnica iz mreže BPW Pula i njihove povezanosti u vidu zajedničke prodaje i promocije svojih proizvoda mogu takav model ili neki drugi sličan njemu primijeniti i u plasiranju i razvoju svojih proizvoda.

Prijave na natječaj mogu se predati putem e-maila na [email protected] ili poštom Udruzi za razvoj poduzetništva „Perspetkiva“, Vukovarska avenija 10/6, 34551 Lipik, uz napomenu „Prijava za sudjelovanje u projektu Ženska perspektiva“. Izabrane poduzetnice bit će pozvane za sudjelovanje u projektu i potpisivanje ugovora o suradnji.

Uz udrugu „Perspektiva“ partneri ovog projekta su Hrvatska gospodarska komora (HGK), Hrvatska obrtnička komora (HOK), a cijeli projekt financiran je od strane fondacije The Coca-Cola Foundation.

Sve o projektu „Ženska perspektiva” detaljnije se nalazi na www.perspektiva.hr

Perspektiva_logo

najčitanije