Želiš li obavljati stručnu praksu u Italiji, Portugalu, Njemačkoj?

mj

Želiš sudjelovati u utrci solarnih automobila, upravljati dronom, raditi holograme? Učiti uz nove i suvremene tehnologije u moderno opremljenim učionicama?

Upiši Tehničku školu Sisak!

Djelatnost Tehničke škole Sisak je ostvarivanje odgojno-obrazovnih programa iz područja strojarstva, elektrotehnike, kemijske tehnologije i rudarsko-naftno-geološke tehnologije.

Tehnička škola Sisak izvodi nastavne planove i programe u trajanju od četiri godine i trenutno izvodi nastavu u zanimanjima:

Strojarski računalni tehničar

Tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom

Tehničar za elektroniku

Tehničar za računalstvo

Ekološki tehničar

Nastava se održava u kabinetima i učionicama opremljenim informacijsko-komunikacijskim tehnologijama (IKT) pod stručnim vodstvom inženjera i profesora.

5 6 4 3 2 1

Uz brojne aktivnosti iz struke, učenici Tehničke škole Sisak putuju na ekskurzije, svake zime idu na skijanje, sudjeluju u brojnim sportskim i drugim izvannastavnim aktivnostima: glume u školskim predstavama, sviraju u školskom tamburaškom sastavu, pjevaju u zboru. Također, sudjeluju i u brojnim projektima koji se godinama ostvaruju u školi. Tehnička škola Sisak posebno je ponosna na stručnu praksu učenika u Bologni, u kojoj će u školskoj godini 2018./2019. sudjelovati 38 učenika trećih i četvrtih razreda. 26 učenika će tri tjedna boraviti u Bologni, a 12 u Portugalu i raditi u stvarnim tvrtkama u svojoj struci uz plaćene troškove smještaja i prehrane te džeparac za osobne potrebe. Škola je nositelj projekta SOELA po kojem je Sisak posta poznat po solarnim tehnologijama čak i u međunarodnim okvirima. Ove godine održana je 6. utrka solarnih automobila i 4. izložba električnih automobila .

Upiši Tehničku školu Sisak i budi budućnost, budi ispred svih!

Tehnička škola Sisak- škola za nove tehnologije 21. stoljeća.

Dođi, Tehnička škola je cool school!

najčitanije