U petak "Opasna šutnja"

sisakportal-hr

Brak Jodi i Todda dospio je u slijepu ulicu. Gotovo sve je na kocki, pa i lagodan život koji su vodili u prekrasnom čikaškom stanu s pogledom na jezero. On je nepopravljiv preljubnik, a ona ne može i ne želi pogledati istini u oči. On živi u dvostruki život, dok ona želi podmiriti račune. On želi sve za sebe, a ona pak ne želi izgubiti ništa…

Ispripovijedan iz dvije perspektive, roman Opasna šunja govori o braku koji se raspada, paru koji hrli u katastrofu, u kojem je svaki ustupak nemoguć, a obećanja nisu održiva…

Ovaj „Prvijenac kanadske spisateljice Susan Harrison pametan je i slojevit portret braka na izdisaju, koji može biti dio vaše biblioteke.

Slušajte radio   u petak i budite “brzi na okidaču”.

Susan Harrison je kanadska spisateljica i psihoterapeutkinja, koja je pisala pod pseudonimom A.S.A. Harrison (umrla je 2013. u Torontu). Autorica je nekoliko publicističkih naslovaOrgasms (1974), Revelations (s Margaret Dragu, 1987) i Zodicat Speaks (1996).

Roman Opasna šutnja (The Silent Wife, 2013) njezin je književni prvijenac, a sama autorica je izinenada  preminula samo nekoliko mjeseci prije nego što je postao književna senzacija. Harrisoničina zaklada sklopila je ugovor o ekranizaciji knjige, a Nicole Kidman glumit će glavni lik i producirati filmsku adaptaciju.

najčitanije