U DM-ovim trgovinama možete kupiti proizvode OPG-a Veselić iz Novog Sela Palanječkog

ibb

Proizvodi najboljeg mladog hrvatskog poljoprivrednika Ivana Veselića dostupni su u svim prodavaonicama dm-a u Hrvatskoj od siječnja 2016. godine. Zahvaljujući osvojenoj tituli najboljeg mladog poljoprivrednika, pekmez od šljive, ajvar te namaz od tikve i jabuka OPG-a Veselić mogu se kupiti u 60 hrvatskih gradova u kojima dm posluje.
“Širenjem ponude proizvoda iz ekološke proizvodnje dm nastoji pomoći kupcima da vode zdraviji i kvalitetniji život. Drago nam je što će dm, zahvaljujući suradnji s Ivanom i njegovom obitelji, još većem broju građana približiti ekološku proizvodnju i kvalitetne proizvode malih, hrvatskih proizvođača”, izjavila je Tanja Hrvojević, menadžerica za asortiman osviještene prehrane u dm-u.
Najbolji mladi hrvatski poljoprivrednik, Ivan Veselić, ima 23 godine i živi u Novom Selu Palanječkom pokraj Siska, gdje se s obitelji bavi ekološkim uzgojem oko 30 vrsta voća i povrća od kojeg proizvode pekmeze, ajvare, namaze, nektare i sokove. Obitelj Veselić posao je pokrenula imajući na umu očuvanje ravnoteže u prirodi, a svojim primjerom žele potaknuti ljude na razmišljanje o načinu života koji umanjuje utjecaj na okoliš i zdravlje.
“Proizvodima vrhunske kvalitete, koji osvajaju povjerenje potrošača i šire svijest o ekološkoj proizvodnji, želimo potaknuti ljude na razmišljanje o promjeni načina života kako bi doprinijeli očuvanju vlastitog zdravlja, ali i zdravlja prirode”, rekao je Ivan Veselić, nositelj OPG-a Veselić

najčitanije