Trgovački lanac KTC uveo dostavu robe na kućnu adresu

imp

KTC poziva svoje kupce da kupnju u svom omiljenom dućanu obave iz udobnosti svoga doma, a njihovi će djelatnici naručeno dostaviti sljedeći radni dan nakon narudžbe.
„Kupujte iz udobnosti svoga doma, a naši će vam djelatnici naručeno dostaviti u roku od 1 radnog dana za narudžbe do 5km ili u roku od 2 radna dana za narudžbe od 5 do 20km nakon vaše narudžbe. U ovim posebnim okolnostima posebno ćemo voditi računa o preporukama Stožera civilne zaštite, kako bi nas sve zajedno zaštitili u borbi protiv korona virusa.“, poručuju iz KTC-a.
Narudžbe možete predati putem e-maila ili telefona.
U Katalogu odaberite proizvode, a prilikom narudžbe koristite redne brojeve ili šifre proizvoda iz kataloga. Kod naručivanja potrebno je ostaviti podatke (ime i prezime, adresu, te kontakt telefon i broj kartice Kluba vjernosti ako ste član, kako bi vam dodijelili bodove).
Naknadno dodavanje bodova nije moguće, kao ni korištenje sakupljenih bodova. Plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe.
Područje dostave je na maksimalnoj udaljenosti do 20 km od KTC supermarketa u kojem je preuzeta narudžba.
Minimalni iznos narudžbe je 200,00 kn za dostavu do 5km, a iznos narudžbe za dostavu od 5 do 20km iznosi 500,00 kn (cijena dostave je 30,00kn). Dostava je besplatna za narudžbe do 5km.
Narudžbe preuzimamo od ponedjeljka do subote od 8 do 17 sati.
Dostava je dostupna u supermarketima: Bjelovar, Čakovec, Ivanec, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Križevci, Kutina, Pakrac, Pitomača, Požega, Sisak, Slatina, Varaždin, Virovitica, Vrbovec, Zabok.

najčitanije