Svečano otvorena nova poslovnica Zabe u Sisku

imp

Sisak je u centru grada dobio novu poslovnicu Zagrebačke banke.
U modernoj poslovnici u ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog 15 klijenti od sada mogu još kvalitetnije rješavati svoja financijska pitanja, obavljati transakcije i dobivati savjete.

Zagrebačka banka je u Sisku prisutna preko 40 godina i otada je na usluzi tisućama klijenata – građanima te malim i srednjim poduzetnicima kojima je sada na raspolaganju 21 stručan bankar na čelu s direktoricom poslovnice Natalijom Majić Mehinović.

zaba 5 zaba 1 zaba 5

„Drago mi je da danas zajedno s građanima Siska mogu otvoriti našu novu poslovnicu Zagrebačke banke. Osim što je sada bliže centru grada, nova poslovnica je funkcionalna i moderna, ali i ugodnije mjesto za rad našim bankarima te našim klijentima. Ulaganje u nove tehnologije i uvođenje novih usluga su naši stalni prioriteti, kao i klijenti koji su nam uvijek na prvom mjestu. Zato nam je važno da osim ugodnog prostora ovdje imamo i stručne bankare koji su vam na raspolaganju za sve što vam je važno“, poručio je Eugen Paić-Karega, član Uprave Zagrebačke banke kojemu su se na otvorenju poslovnice pridružili brojni klijenti, uvaženi uzvanici te zaposlenici banke.

zaba 1 zaba 2 zaba 4

Nova Zabina poslovnica u Sisku uređena je prema najvišim i suvremenim standardima, prozračna je i otvorenog prostora. Novost u poslovnici je 24-satna zona s uplatnim bankomatom, dnevno noćnim trezorom i uređajem za prihvat virmana. Posebna pogodnost za klijente je i besplatan wi-fi, a poslovnica je prilagođena i građanima s poteškoćama u kretanju i vidom – postavljena je taktilna traka za slijepe i slabovidne, šalter za invalide, šalter za slabovidne te šalter s komunikatorom za osobe slabijeg sluha.

zaba 8 zaba 7

Povodom otvorenja preuređene poslovnice Eugen Paić-Karega uručio je donaciju od 10 tisuća kuna sisačkom Dječjem vrtiću Sisak Novi za kupnju didaktičkih igračaka u objektu Sunce čiji su polaznici tom prilikom izveli i prigodni glazbeni program.

najčitanije