PETAR GRAŠO PROSLAVIO VALENTINOVO VELIKIM KONCERTOM U SISKU

Grašo 04

Sponzorirani članak

 

Grašo poručio: „Svaki bi dan trebao biti Dan zaljubljenih!“

 

Na Valentinovo je u punoj sportskoj dvorani Zeleni brijeg u Sisku svoj veliki valentinovski koncert održao Petar Grašo! Publika svih generacija je dva puna sata s karizmatičnim pjevačem u glas pjevala sve njegove najveće hitove.

 

Popularnom pjevaču pripala je čast da u ovoj novoj dvorani u Sisku otvori koncertnu sezonu u  Sportskoj dvorani “Zeleni brijeg”.

 

„Svaki bi dan trebao biti Dan zaljubljenih!”, poručio je Grašo publici na koncertu i poželio im sretan Dan zaljubljenih.  Koncert je okupio više od dvije tisuće Grašinih fanova iz Siska, Petrinje, Gline, Velike Gorice i okolnih gradova. Organizatori ovog velikog koncerta iz agencije Imagis iz Petrinje na čelu s producentom Ivanom Glibom publici su priredili i dodatno iznenađenje, damama su podijelili crvene ruže.  A Grašu je također dočekalo prigodno iznenađenje – prije početka koncerta poznati petrinjski lončar Valentino Valent poklonio je Petru Graši tradicionalni pekač i petrinjsku stucku.

 

Prije Petra Graše publiku je zabavljao bend Ljubavnici, a kad je na pozornicu izašao Grašo i zapjevao „Jel ti reka ko“, u dvorani je zavladala potpuna euforija koja je trajala do samog kraja koncerta.

 

„Trebam nekoga“, „Srce za vodiča“, „Lomi me“, „Ljubav jedne žene“, „Vjera od suvog zlata“, „Utorak“, „Moje Zlato“, „Ako te pitaju“, „Volim i postojim“ samo su neki od velikih hitova koje je Petar Grašo sinoć poklonio razgaljenoj i emotivnoj publici. Zapjevao je i prigodne Oliverove uspješnice „Dva put san umra“, „Cesarica“, „Nedostaješ mi ti“ i „U ljubav vjere nemam“, a koncert je zatvorio pjesmom „Ko nam brani“.

 

Publika u Sisku, Grašin koncert  će zasigurno još dugo pamtiti po sjajnoj atmosferi i brojnim dirljivim ljubavnim baladama Petra Graše.

 

Na sljedeći veliki koncert u svom gradu neće morati dugo čekati, jer već 20. travnja na ovo isto mjesto, u dvoranu Zeleni brijeg stiže Nina Badrić!

                                                                                                                      

 

FOTO: Donat Rogić

Foto galerija Foto: Donat Rogić

najčitanije