Petar Dundov u sisačkoj tvrđavi

mj

Već treću godinu zaredom, prvog srpanjskog vikenda u atriju srednjovjekovne sisačke tvrđave Stari Grad, održava se plesnjak pod zvijezdama u organizaciji sisačke udruge KultCom. Nakon uspješnog prošlogodišnjeg gostovanja jednog od najzanimljivijih producenata elektronike, Martina Stimminga, ove godine organizatori dovode najvećeg hrvatskog producenta, techno čarobnjaka Petra Dundova.

Godišnji partyji u tvrđavi Stari grad koncipirani su specifično za prostor te srednjovjekovne utvrde. U fokusu organizatora je prvenstveno odabir najinventivnijih predstavnika elektroničke glazbe, DJ-a i producenata čiji se rad uklapa u koncept kvalitetnog programskog i zvučnog rješenja koji se nudi posjetiteljima ove jedinstvene sisačke manifestacije. U čarobnoj atmosferi povijesne sisačke tvrđave, spojit će se vizualno sa zvučnim u vrhunski plesni doživljaj koji će trajati do jutra.

press7

Petra Dundova su Siščani već imali prilike slušati kao vrsnog DJ-a, a ovaj put dolazi sa svojim live setom tijekom kojeg će posjetitelji u punom sjaju doživjeti virtuoznost ovog sjajnog producenta. Uz Dundova, vinilni set odvrtit će i zagrebački DJ Mimi, a sve uz podršku lokalnih snaga, Omara i Getoutskog.

Party počinje u subotu, 7. srpnja u 22 h, a završava u nedjelju u 7 sati. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kuna. Sve ostale informacije provjerite na FB stranici eventa.

Program se održava uz podršku Ministarstva kulture RH, Grada Siska, Gradskog muzeja i medijsko pokroviteljstvo Radio Siska, Sisakportala i T-Portala.

Teaser pogledajte ovdje.

najčitanije