Otvoren Sisak Shopping Capitol

mradenovic

Sisak Shopping Capitol, dio Capitol Park obitelji, danas je službeno pozdravio kupce pod svojim brendom u Petrinjskoj ulici. Centar se prostire na preko 4.200 kvadratnih metara za više od 45.000 stanovnika Siska.

Konzum, Privredna Banka Zagreb, salon za uljepšavanje Niksi, frizerski salon Rea i kafić Tale danas su dočekali prve kupce pod Shopping Capitol brendom. Novi zakupac je BIPA, koja je danas otvorila svoju poslovnicu u Capitolu i tako poboljšala ponudu centra. Posjetitelji će cijeli dan moći uživati u zabavnom programu.

Ivana Rajković, direktorica portfolija u Poseidon grupi, naglašava vrijednosti koje Capitol Park brend donosi u svaki grad u kojem je prisutan. „Poseban naglasak stavljamo na iskustvo obiteljske kupovine i na prilagodbu ponude zakupaca kako bismo kod naših kupaca stvorili idealnu destinaciju za kupovinu za sve generacije. Ponosni smo što nakon četiri uspješna otvorenja prošle godine, Shopping Capitol otvaramo i u Sisku, a do kraja godine planiramo otvoriti još tri centra. Pod našim Capitol Park i Shopping Capitol brandovima, Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru, pa nas veseli nastavak širenja i stvaranje novih mogućnosti u retail sektoru Hrvatske kroz ovu i narednu godinu.“

IMG_0440   IMG_0438

najčitanije