OTP banka darovala 508.000 kuna učenicima i studentima slabijeg imovinskog stanja

sisakportal-hr

U okviru programa “Zeleno svjetlo za znanje” OTP banka i ove godine stipendira studente slabijeg imovinskog stanja. U proteklih pet godina banka je za ovaj program izdvojila više od tri milijuna kuna.

U akademskoj godini 2014./2015. OTP banka će sa 508.000 kuna pomoći 70 učenika i studenata slabijeg imovinskog stanja s područja Istarske županije, Grada Zadra, Grada Siska, općina Župa dubrovačka, Gradac i Nuštar te studente Zadarskog sveučilišta. Projekt stipendiranja studenata slabijeg imovinskog stanja realiziran je u partnerstvu s predstavnicima lokalne uprave i samouprave, što znači da se banka kao partner priključila njihovim postojećim programima stipendiranja u ovoj akademskoj godini.
[pro_ad_display_adzone id=”8958″]
U okviru svog programa “Zeleno svjetlo za znanje” OTP banka je prije šest godina pokrenula projekt stipendiranja učenika i studenata slabijeg imovnog stanja u suradnji s predstavnicima lokalne uprave i samouprave. Stipendije se dodjeljuju putem natječaja, a kriteriji su materijalni i socijalni položaj te opći uspjeh u školovanju. U proteklih pet godina u sklopu projekta OTP banka je stipendijama i drugim darovanjima osigurala više od tri milijuna kuna za bolje uvjete školovanja i ulaganja u edukaciju.

najčitanije