Kvaliteta, zaštita okoliša te zdravlje i sigurnost kao preduvjet za rast i razvoj obrta

mj

261020211635228622.jpeg

Petreković uslužni obrt bavi se izvođenjem svih vrsta građevinskih radova, instalacijom grijanja, vodovoda i odvodnje, plina, ventilacije, klimatizacije, bravarskim radovima i izvođenjem elektroinstalaterskih radova. Prilikom izvođenja radova, redovito si postavljamo i pratimo ispunjenje naših ciljeva koji se odnose na kvalitetu, zaštitu okoliša te zdravlje i sigurnost na radu, kako bismo osigurali kontinuirano unaprjeđenje našeg sustava upravljanja.

Težimo kontinuirano pružati visoko kvalitetne usluge uz širenje portfelja usluga u skladu sa zahtjevima tržišta i kupaca. Kontinuirano razvijamo svoje sposobnosti i kapacitete uz njegovanje kulture poslovne izvrsnosti te jačanje operativne učinkovitosti kako bismo osigurali neprekidno poboljšavanje sustava upravljanja kvalitetom, okolišem te zdravljem i sigurnošću

Kao organizacija, prepoznali smo potrebu za usklađenjem sa zahtjevima normi ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 te ostalih zakonskih zahtjeva koji se odnose na naše poslovanje. Na taj način smo se obvezali za ispunjenje svih zahtjeva vezano za upravljanje kvalitetom, očuvanjem okoliša te zdravljem i sigurnošću na radu.

Zbog toga smo u siječnju ove godine s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije potpisali ugovor za provedbu EU projekta „Uspostava integriranog sustava upravljanja procesima, kvalitetom, okolišem i sigurnošću prema normama ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001“ kojeg smo prijavili na javni poziv „Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)“. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 235.733,00 kn, a našem obrtu dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu od 199.063,42kn.

Proces certificiranja uspješno je završen te je Petreković uslužni obrt uspješno proveo sve zahtjeve normi.

Za sve informacije vezano za izvođenje radova, posjetite nas u Starom Pračnu, Drenački put 30b.

Petreković uslužni obrt.

petreković eu fondovi logo

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost uslužnog obrta Petreković.

najčitanije