Knjiga petkom: Žeđ

sisakportal-hr

261020211635289545.jpeg

I danas, u suradnji sa Znanjem, predstavljamo jedan hit naslov. Ovaj put radi se o knjizi ‘Žeđ’, drugom dijelu trilogije ‘Bez daha’, autorice Maye Banks.
Gabe, Jace i Ash su trojica najbogatijih, najmoćnijih muškaraca u zemlji, naviknuti dobiti sve što požele. Gabeu je najveća želja ostvarenje jedne posebne maštarije sa ženom koja je za njega zabranjeno voće… Kada je Gabe Hamilton ugledao Miju Crestwell kako ulazi u plesnu dvoranu na svečanom otvorenju njegovog hotela, znao je da će završiti u paklu zbog plana koji je skovao.

Naposljetku, Mia je mlađa sestra njegovog najboljeg prijatelja. Samo što više nije tako mala. A Gabe je dovoljno dugo čekao da utaži svoju žeđ. I Gabe se pojavljivao u Mijinim maštarijama, još otkako je bila tinejdžerica, ludo zatreskana u bratovog najboljeg prijatelja. Pa što ako je Gabe četrnaest godina stariji? Premda svjesna da je on daleko van njene lige, s vremenom ju je počeo sve više privlačiti. A sad kad je odrasla, više nema razloga da ne ostvari jednu od svojih najtajnijih žudnji. Dok je Gabe uvlači u svojoj provokativni svijet, Mia shvaća da mnogo toga ne zna o njemu i njegovim zahtjevima.

Njihova je veza intenzivna i opsesivna, no kad prijeđu crtu koja tajnu seksualnu odiseju dijeli od nečeg mnogo dubljeg, njihova veza izlaže se riziku da bude otkrivena, izdaji daleko intimnijoj nego je itko očekivao.

I Vi možete uživati u zanimljivom ljetnom štivu tijekom ovih tmurnih dana. Budite uz Totalni FM od 14 sati i osvojite ovaj hit naslov!

najčitanije