Kaufland opskrbio socijalnu samoposlugu Crvenog križa u Gunji

mj

Novootvorena socijalna trgovina Crvenog križa u Gunji u sklopu humanitarne akcije „Vaš dar za pravu stvar“ opskrbljena Kauflandovim proizvodima

Tijekom tjedna solidarnosti sredinom listopada ove godine, Crveni križ je u Kauflandove poslovnice diljem zemlje postavio košare za prikupljanje osnovnih namirnica kao što su brašno, ulje, riža, tjestenina, sol ili šećer.

U dva tjedna prikupljeno je čak preko pet tona prehrambenih proizvoda. Jednim dijelom tih namirnica popunjene su police nove socijalne trgovine Crvenog križa u Gunji te su tako obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija za ovogodišnje blagdane osigurane osnovne namirnice kako ovaj Božić ne bi dočekali gladni.

„Crveni križ jedan je od naših vjernih partnera s kojim rado surađujemo. Drago nam je što smo zajedničkim snagama uspjeli prikupiti toliku količinu namirnica koje su mnogima prijeko potrebne za preživljavanje. Sretni smo što imamo kupce koji su pokazali da podržavaju takve akcije te su nas time potaknuli da i za 2017. godinu svakako planiramo daljnji angažman“, ističe voditeljica Odnosa s javnošću, Marija Franić.

Osobe na slici:

Izvršni direktor Crvenog križa, Robert Markt i voditeljica Odnosa s javnošću Kaufland-a Marija Franić

najčitanije