JANAF sklopio s NIS-om dvogodišnji ugovor o transportu

imp

Janaf Sisak 2 Cmyk Print

Jadranski naftovod, dioničko društvo sklopio je s kompanijom NIS a.d. Ugovor o transportu sirove nafte za razdoblje od 1. siječnja 2023. godine do 31. prosinca 2024. godine.

 

Prema tom Ugovoru NIS je rezervirao transportne kapacitete JANAF-a po načelu „puno za prazno“ u količini od 6.200.000 ±10% tona nafte.

 

„S velikim zadovoljstvom objavljujemo sklapanje ovog dugoročnog ugovora za transport, kojim u 2023. godini nastavljamo suradnju s našim dugogodišnjim partnerom. Jadranski naftovod d.d. pokazao se još jednom kao jamac energetske sigurnosti u našoj široj regiji. Također, potvrda je to da JANAF svim korisnicima transportnog sustava može u svim uvjetima na tržištu u potpunosti pružiti sigurnu opskrbu. Sklapanje ovog ugovora za nas je najava još jedne uspješne poslovne godine koja je pred nama, i u kojoj se nadamo daljnjem razvoju odnosa s postojećim, ali i novim partnerima, a na zadovoljstvo svih zaposlenika i dioničara Društva“, istaknula je Uprava JANAF-a, predvođena predsjednikom Uprave mr.sc. Stjepanom Adanićem i članom Uprave Vladislavom Veselicom.

najčitanije