Janaf s Vitol-om sklopio ugovor o skladištenju nafte

imp

Janaf Omisalj 2 Cmyk Print

JANAF d.d. sklopio je s društvom VITOL S.A. Ugovor o skladištenju 117.856 m³ nafte na Terminalu Omišalj od 1.6.2023. godine na razdoblje od 6 + 6 mjeseci.

 

„JANAF je još jednom potvrdio kako smo spremni zajedničkim djelovanjem, suradnjom i razumijevanjem s partnerima ostvariti daljnji razvoj energetskog sektora. Naše usluge i kapaciteti spremno odgovaraju na izazove naftnog tržišta današnjice. Sa zadovoljstvom ispunjavamo ulogu vrata srednje Europe i naftnog čvorišta ovog dijela Europske unije. Najbolji pokazatelj toga je raznolikost kompanija s kojima sklapamo ugovore o partnerstvu, kao i visoka popunjenost kapaciteta naftovodno-skladišnog sustava. U razdoblju globalnih poremećaja na energetskom tržištu, JANAF je očuvao sigurnu opskrbu, zbog čega je prepoznat na naftnom tržištu, ali i od strane najviših tijela Europske unije“, istaknuo je predsjednik Uprave mr.sc. Stjepan Adanić.

 

„Obnavljanje poslovnog odnosa s VITOL-om najbolji je pokazatelj ispravnog strateškog usmjerenja Jadranskog naftovoda. Iznimno smo zadovoljni rastom broja kompanija iz naftnog sektora s kojima ostvarujemo suradnju. Radi se o istaknutim globalnim i regionalnim naftnim kompanijama koje su svoje povjerenje poklonile upravo Jadranskom naftovodu. U predstojećem razdoblju nastavljamo s intenzivnim poslovnim aktivnostima kako bismo održali postojeće te sklopili nove ugovore na zadovoljstvo nas i partnerskih tvrtki. Nastavit ćemo osluškivati potrebe tržišta te pravovremeno reagirati i prilagođavati svoje kapacitete zainteresiranim kompanijama za suradnju“, rekao je član Uprave Vladislav Veselica.

 

 

Foto – JANAF

najčitanije