Euroherc i Adriatic u sklopu nagradne igre dodijelili novčane nagrade i atraktivne Golfove

nn

Da police u Eurohercu i Adriaticu vrijede više vidjelo se u utorak, 9.lipnja, na zadnjoj dodjeli nagrada u prvom kolu nagradne igre „Moja polica u Eurohercu i Adriaticu vrijedi više“.
U četiri Hrvatska grada Osijeku, Varaždinu, Rijeci i Splitu tijekom protekla dva tjedna Euroherc i Adriatic osiguranje uručili su 8 automobila Golf 8 i 80 novčanih nagrada.
U nagradnoj igri automatski sudjeluju sve fizičke osobe, postojeći i novi osiguranici koji do kraja godine na jednom od prodajnih mjesta Euroherca ili Adriatica diljem Hrvatske, ugovore policu obaveznog osiguranja od automobilske odgovornosti ili kasko osiguranja za osobna ili teretna vozila.
Posljednji paket nagrada, dva automobila Golf 8 i 20 novčanih nagrada s po 5 000 kuna na potrošačkoj kartici Agram banke dodijeljeno je jučer sretnim dobitnicima.
Dva najsretnija dobitnika Marija Šarić iz Hrvatske Kostajnice i Antonijo Falica iz Ivančića kući su se vratili u najnovijem Volkswagenu Golf 8. Osim s bogatom dodatnom opremom, dobitnici su vozila preuzeli s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem kako bi u novim limenim ljubimcima bili u potpunosti sigurni.


Ključeve srebrnog Golfa 8 Mariji Šarić uručila je Božica Zlovolić, direktorica Podružnice Euroherc osiguranja Sisak.
„U Eurohercu nam je iznimno važan partnerski odnos s osiguranicima, a upravo ovom nagradnom igrom željeli smo svim postojećim osiguranicima zahvaliti na vjernosti, a buduće pozvati da Euroherc biraju za svoga osigurateljnog partnera. Tako smo danas, na zadnjoj dodjeli nagrada prvog kola, dodijelili 10 potrošačkih kartica Agram banke i vozilo Golf 8, koje je otišlo u ruke sretnoj dobitnici Mariji Šarić iz Hrvatske Kostajnice, našoj dugogodišnjoj osiguranici. Do kraja godine čekaju nas još dva regionalna kola, a osiguranicima koji u ovom kolu nisu imali sreće poručujem da ih čeka veliko finalno izvlačenje u kojem mogu osvojiti glavnu nagradu VW Touareg te niz dodatnih, bogatih nagrada!
Vidimo se ponovno u rujnu u Zagrebu na izvlačenju 2. kola velike nagradne igre „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“. Sretno svima i hvala vam što birate Euroherc osiguranje za svog partnera u sigurnosti“, istaknula je Božica Zlovolić, direktorica Podružnice Euroherc osiguranja u Sisku.
Marija nije skrivala zadovoljstvo osvojenom nagradom. Kaže osjećaj je jako dobar, a s obzirom da ima proizvodni obrt dobro će joj doći.
„Kad su mi javili da sam osvojila automobil nisam se uopće snašla, jer smo bili na putu i pomislila sam da me netko zafrkava. Ne mogu uopće opisati kako je dobar osjećaj osvojiti ovako nešto. Već sam petnaest godina vjerna Eurohercu i bit ću i dalje.“, rekla je Marija Šarić.


Plavog golfa osmicu Antoniju Falici iz Ivančića uručio je Boris Erkapić, direktor Podružnice Adriatic osiguranja Zagreb
„Uz kvalitetne police osiguranja za svoje osiguranike ove godine smo pripremili veliku nagradnu igru s iznimnim fondom nagrada. Svojim osiguranicima na taj način želimo zahvaliti na vjernosti i na tome što su nam povjerili brigu o svojoj sigurnosti. Čestitam našim osiguranicima, sretnim dobitnicima ovih novčanih nagrada i dobitniku ovog prelijepog novog Golfa 8, Antoniju Falici iz Ivančića. Nagradne igre idu dalje, očekuju nas još dva regionalna izvlačenja, te finalno izvlačenje u siječnju sljedeće godine, kada će se najsretniji osiguranik Adriatica odvesti u novom VW Touaregu, a uz to smo pripremili i niz drugih bogatih nagrada. Do tada sretno, i ne zaboravite, vaša polica u Adriaticu vrijedi više!“, istaknuo je direktor Podružnice Adriatic osiguranja u Zagrebu Boris Erkapić dodajući kako Adriatic osiguranje uvijek misli na svoje osiguranike.
Nakon prvotnog pozitivnog šoka zbog osvojene nagrade Antonijo Falica je istaknuo kako će i dalje ostati vjeran Adriatic osiguranju i svoj Glof 8 pokloniti supruzi.
S podjelom ovih nagrada u Zagrebu završen je prvi od tri regionalna kola. Drugi nas očekuje u rujnu ove godine i treći u siječnju 2021.godine. Tada ćemo doznati dobitnike još 20 Glofova 8 i 200 potrošačkih kartica Agram Banke.


U velikom finalu nagradne igre, koje će se održati 22.siječnja u Zagrebu, bit će dodijeljena dva Volkswagen Touarega, četiri vrijedne novčane nagrade, svaka u iznosu od pedeset tisuća kuna, te šest ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.
Ukupan fond iznosi impozantnih 7.4 milijuna kuna, a svi osiguranici koji ugovore policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti ili kasko osiguranja u Eurohercu ili Adriaticu zaključno s 31. prosincem 2020. ulaze u nagradnu igru. Samim zaključivanjem police svaki osiguranik ulazi u utrku za nagrade.
Sretno svima!

najčitanije