Dacia Duster iz nagradne igre LONIA odlazi u Brestaču

U maloprodajnom lancu trgovina “Lonia” koji je preuzeo “Studenac” u svojih 300 prodavaonica odigrana je, i 28. kolovoza 2022. završena, velika nagradna igra pod nazivom „Ovog ljeta u Loniju uđi i Daciu Duster vozi kući“. Nagradna igra koja je krenula 18.07.2022. , izazvala je veliki interes kupaca, što zapravo ne čudi jer je fond nagrada velik. Kupci su za vrijeme trajanja nagradne svakom kupnjom u iznosu minimalno 50 kuna po računu i jednog sponzoriranog proizvoda, ostvarili pravo sudjelovanja s mogućnošću dobivanja glavne nagrade automobil Dacia Duster prestige koju je osvojio  gosp. Branimir Pilarić iz Brestače, Novska.

 

Tom prigodom kupci su mogli sudjelovati i u tjednim nagradama te osvojiti  tisuću kuna na LO-LO poklon kartici vjernosti ali brojne druge vrijedne nagrade mobitel, notebook, romobil, usisavač, mikrovalna aparat za kavu, sokovnik ili električno kuhalo.

 

Tako je u šest županija i Gradu Zagrebu više od 1.400 zaposlenika u  svakodnevnoj komunikaciji, kupcima bilo na usluzi sve potrebno za pravilno ispunjavanje letka Nagradne igre.

Podsjetimo, “Studenac” je prvi domaći trgovački lanac koji u svojoj prodajnoj mreži ima više od 1.000 prodavaonica. “Studenac”u “Lonia trgovini” kroz Nagradu igru  nastavlja pozitivnim smjerom kompanije za još jedan korak bliže kupcu i povećanju učinkovitosti poslovanja i prodaje.

najčitanije