2. Otvorene Dveri Vrbovec – Vidimo se ovaj vikend

mj

261020211635244730.png

Grad Vrbovec će 19. i 20 svibnja 2018. biti domaćin sajma „2. Otvorene dveri Vrbovec“ koji sada već potencijalno i tradicionalno okuplja male poljoprivrednike te vlasnike raznovrsnih OPG-ova kojima je ovo sjajna prilika za razmjenu znanja, iskustva i dojmova.
Sve posjetitelje očekuje bogati i nadasve zanimljiv zabavni te kulturno – umjetnički program
prilagođen za sve uzraste, odnosno „za svakoga po nešto“. Na dan otvaranja, točnije, u subotu, 19. svibnja očekuju nas spektakularni nastupi raznovrsnih izvođača, a za one najmlađe pripremili smo i nezaboravan lunapark.
Ovim putem vam s ponosom predstavljamo generalnog sponzora sajma te pokrovitelja humanitarne novinarske roštiljade – PIK Vrbovec, koji je prepoznao veličinu i značaj samog sajma, stoga nam je izuzetno zadovoljstvo što će dati doprinos sajmu i humanitarnoj
roštiljadi.
Svečano otvorenje Sajma rezervirano je za subotu, 19. svibnja u 10:00 sati, a završava u nedjelju, 20. svibnja u poslijepodnevnim satima.
Osim dobre zabave, 2. Otvorene DveriVrbovec pokazat će i svoj humanitarni karakter. Dobrotvorna novinarska roštiljada održat će se na središnjem trgu u Vrbovcu, u nedjelju, 20. svibnja od 11 do 15 sati. Roštiljada je zamišljena kao okupljanje 10 ekipa sa po 3 člana iz raznih lokalnih, ali i nacionalnih medija, a sav prilog prikupljen od prodanih roštiljskih porcija bit će darovan akciji „Nisi sama, ideš s nama!“ za žene oboljele od malignih bolesti kojima će ovim novcem biti sufinanciran povratan taxi prijevoz od kuće do bolnice na kemoterapiju.
Natjecateljske novinarske ekipe su:
HRT, Hrvatski radio, RTL, Nova TV, Jutarnji list, Večernji list, 24 sata, ekipa lokalnih medija.
Organizatori već sad najavljuju veliko zanimanje ne samo potencijalnih posjetitelja, nego i medija upravo iz razloga što se prošlogodišnji, prvi po redu sajam pokazao kao pun pogodak.
«Cilj nam je da sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta u Vrbovcu postane više od izlagačke i prodajne manifestacije, da postane mjesto gdje posjetitelji mogu, uz trgovanje, na zanimljiv način provoditi vrijeme, gdje će se družiti ljudi sličnih interesa uz prezentaciju i konzumaciju specifične gastronomske ponude grada Vrbovca i okolice, iz zagrebačke ali i susjednih županija. Od navedenog
sajma želimo napraviti veliki i respektabilni sajam koji će se svake godine održavati otprilike u isto vrijeme u gradu Vrbovcu i vratiti sjaj i tradiciju sajmovanja kao u stara vremena kada je na sajmu u
Vrbovcu svoje proizvode prodavao veliki broj izlagača»; ističe Miroslav Filipčić, izvršni direktor tvrtke Sajam automobila Zagreb.
Izlagači su prepuni pozitivnih komentara i svi se slažu u jednom – kažu da im je sajam pomogao ne samo da poboljšaju prodaju svojih izvornih i autohtonih proizvoda, već da se i povežu sa ostalim izlagačima te da izmjene iskustva, znanja i mišljenja i dojmova.
Svim posjetiteljima sajma ulaz je besplatan.

najčitanije