sisak portal

Pravila korištenja

Uredništvo

placeholder

Uvjeti korištenja

 

Korištenjem bilo kojeg dijela Sisak portala i svih njegovih dijelova i podsiteova tvrtke Radio Sisak d.o.o (u nastavku samo Sisak portal) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Sisak portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio Sisak portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

 

Sisak Portal

 

Radio Sisak korisnicima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja Sisak portala. Svi posjetitelji imaju pravo koristiti sadržaje Sisak portala ukoliko ne krše pravila korištenja. Sisak portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja pod pretplatom, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Sisak portal sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Sisak portala koristite na vlastitu odgovornost i Sisak portal ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup Sisak portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

 

Autorska prava

 

Sisak portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Sisak portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sisak portal, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Sisak portal povrijedio Vaša autorska prava, nakon vaše obavijesti, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

Linkovi na vanjske stranice

 

Sisak portal sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Sisak portal linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

Zaštita privatnosti

 

Sisak portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Sisak portal se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani.

Sisak portal može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Sisak portal koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio korisnicima koji ga posjećuju. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojim korisnicima. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

Sisak portal obvezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati. Sisak portal se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Sisak portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

Registrirani korisnici

 

Registriranjem na Sisak portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password. Sisak portal nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Sisak portal je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Sisak portal zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portala ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti Sisak portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta.

Sisak portal ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

 

Poruke Sisak Portala i sponzora

 

Sisak portal može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti Sisak portala i sponzora.

 

Modificiranje i promjene pravila

 

Sisak portal zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Sisak portal može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Sisak portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

najčitanije