Radionica: Napredni konverzacijski engleski jezik @ Klub SKWHAT

sisakportal-hr

271020211635294741.jpeg

Misliš da dobro pričaš engleski jezik, ali kad trebaš nešto reći, zablokiraš se? Sram te pričati na engleskom jer ne znaš kad upotrijebiti Present Perfect, ali znaš objasniti svoje mišljenje, imaš bogat vokabular i vješt si u govoru? No, gramatika ti zapravo i nije toliko stran pojam, koliko bi samo htio pričati i pričati i pričati.
Dođi na konverzacijske radionice naprednog stupnja engleskog jezika gdje ćeš tijekom 90 minuta ‘žlabrati’ na zadane teme pod vodstvom profesorice Andrijane Petračić.
Napomena za grupu: maksimalan broj polaznika je 10. Isto tako, radionica je napravljena samo za polaznike koji imaju više od 16 godina.
Radionica je besplatna, a održavati će se svaki tjedan kroz četiri mjeseca. Prva starta 05.03. u 18:30 sati. U slučaju ako se na prvoj radionici pojavi preko 10 ljudi, sve sljedeće radionice srijedom će se održavati na način: prva grupa u 18:30, dok će druga grupa biti u 20:15 sati.
Prijavnice će se moći ispuniti po dolasku na radionicu, a služe kako bi voditelji imali uvid u to koliko će biti polaznika radionice kako bi se mogao složiti kvalitetan i ispunjen program.