„Zov divljine“ sutra na Prologu

imp

261020211635229533.jpeg

12.izdanje Festivala regionalnih kazališta Prolog u utorak, 29.listopada na kazališne daske Doma kulture dovodi Scenu Gorica s komedijom „Zov divljine“.
Kada se četiri žene nađu u dubokoj šumi, daleko od civilizacije, drama može započeti. U današnje vrijeme posebno je teško biti žena. Ova priča o četiri različite žene posveta je svim ženama svih generacija. Željka, Anita, Marina i Ivana su dokaz da vječna ljubav stvarno postoji. Život bez ženskog prijateljstva je ništa. Prijateljice su remek djela prirode, često se razumiju i bez riječi. Sve su prošle slične situacije i priče. Sve su krhke, preživjele izdaju, bolest, ekstazu i uspjeh.
Iako se radi o komediji, ‘Zov divljine’ ipak se u velikom dijelu bavi našim samoćama, ali i poziva na okršaj sa svim tradicionalnim i ukalupljenim poimanjima ženstvenosti.
Tekst za predstavu je napisala Kristina Kegljen, režiju potpisuje Lea Anastazija Fleger, a igraju: Ines Bojanić, Hana Hegedušić, Nina Kaić Madić i Jasna Palić Picukarić.
Predstava Zov divljine Scene Gorica u Domu kulture počinje u utorak, 29.listopada u 20 sati.
Cijena ulaznice je 30 kn a za studente, umirovljenike i učenike 20 kn. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak sat vremena prije početka programa.

najčitanije