Virtualno predavanje arhitekta Ljubomira Mišćevića „Zelena arhitektura“

imp

U organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak u četvrtak, 15. listopada, virtualnim predavanjem „Zelena arhitektura“ profesora Ljubomira Mišćevića s Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, počinje Projekt „Zelene i održive knjižnice“.
Cilj je programa širenje svijesti o održivom društvu i nužnosti zaštite okoliša.
Kroz niz predavanja imati ćete priliku usvojiti informacije o tome kako vlastitim znanjem, sposobnostima i vještinama kreirati kvalitetu života i okoliša.
Predavanja su namijenjena djeci i odraslima. Projekt je prvenstveno zamišljen kao dodatan izvor znanja u redovnoj nastavi za djecu i njihove učitelje, nastavnike i profesore, koji se na školskom satu mogu uključiti u željeno virtualno predavanje (Prijavnica za razrede: https://form.jotform.com/202823592821354) .
„Uzimajući u obzir činjenicu da su neki nastavnici i učenici u izolaciji, odlučili smo im omogućiti da virtualna predavanja prate iz udobnosti svojih domova, bez prethodne prijave. Na facebook stranici sisačke knjižnice  svakoga vas dana očekuje poveznica putem koje ćete se moći uključiti u željeno predavanje.“, poručuju iz sisačke knjižnice.
Program će biti otvoren za sve građane i svi zainteresirani se mogu slobodno pridružiti predavanju i raspravi.

Detaljan program i raspored svih predavanja očekuje vas na internetskoj stranici knjižnice.

15. 10. 2020. / 11:00 / 1. virtualno Zoom predavanje: ZELENA ARHITEKTURA
Predavač: red.prof.art. Ljubomir Miščević, dipl.ing.arh., Arhitektonski Fakultet, Zagreb
Zoom predavanje će biti dostupno 15.listopada od 11sati na ovoj poveznici: https://zoom.us/j/94698909803?pwd=ZjV0S3U5YWxUT0o3OHBVQU90SDUzQT09
ID:6762998911
pas: 7QsqUk

ljubomir-miscevic-2

najčitanije