Večernji pričokaz na Radio Sisku

imp

251020211635200643.png

Od ovoga tjedna u programu Radio Siska emitiramo Večernji pričokaz – emisiju u kojoj se malim i velikim pričoljupcima čitaju – priče.
Emisiju uređuje i vodi Tomislav Hrebak, a možete ju slušati ponedjeljkom i srijedom u 20 sati.

Misija Večernjeg pričokaza je pobuditi interes za književnu riječ i potaknuti razvoj čitateljske kulture kod najmlađih slušatelja. A misao vodilja ove emisije je omogućiti djeci, pogotovo onoj kojoj je svijet priča iz bilo kojeg razloga teško dostupan, svakodnevni kontakt s pričama raznovrsnih tema i stilova, vrlo poznatim i potpuno nepoznatim, čarobnim i poučnim, lijepim i tužnim, i time im pokazati da postoji i neki drugi svijet u kojemu se želi, pokušava, sanja, bori, pati, nada i nastoji uspjeti.

Osim uživo u programu Radio Siska, sve priče iz Večernjeg pričokaza u bilo kojem trenutku možete slušati i na youtube-kanalu Tomislav Hrebak, gdje se svakodnevno objavljuju. A budući da je 2021. godina na prijedlog Ministarstva kulture i medija proglašena Godinom čitanja u Republici Hrvatskoj, tijekom godine, najavljuje Tomislav, očekuju vas i neka iznenađenja.

Svakog ponedjeljka i srijede u 20 sati u programu Radio Siska putujemo u čarobni svijet priča uz Večernji pričokaz.

najčitanije