Urnebesni stand up show 'Ladies Night' po prvi put u Sisku!

mj

261020211635234856.jpeg

Nakon rasprodanog hit stand up showa ‘Sextra Large’, u Sisak po prvi puta dolazi ‘Ladies Night’.

Svojim pronicljivim i britkim ženskim humorom četiri dame stand up komedije iz regije: Martina Ipša iz Slovenije, Miranda Lončar iz BiH te Vlatka Mifka i Marina Orsag iz Hrvatske, izvest će urnebesni stand up show te još jednom dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao”.

Večer vode četiri dame koje će proći kroz razne ženske teme i probleme, poput onih kako naučiti bočno ne parkirati te o svim onim divnim muško ženskim odnosima iz ženskoga kuta, a djevojke garantiraju da će se na njihov humor jednako nasmijati i muškarci i žene.

‘Ladies Night’ show dolazi u Dom kulture Kristalna kocka vedrine u Sisku, u utorak 23. travnja u 20.30 sati. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio te na blagajni Doma kulture.

Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. S kolegama iz regije nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.

Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu.

Vlatka Mifka sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno se bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima. Vesela i vedra osoba, osim kad je gladna. I kad nije vesela. Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama i osoba kojoj mozak ponekad radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta da izbace određene rečenice iz nje.

Marina Orsag draga je, simpatična i kako sama kaže, blesava, stand up komičarka koja ja zaslužna za nastanak stand up scene u Hrvatskoj. Sa svojih 40 godina u nogama, nepresušni je izvor energije i vječni Petar Pan. Jedna je od rijetkih domaćih komičarki koja je osvajala svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015, Najbolji ženski adria stand up komičar 2013, Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Europskog heroja humora 2018.

najčitanije