Upoznajte organizacijski tim Star Film Festa

imp

261020211635252827.jpeg

Doživljaj gledanja filmova pod zvijezdama imat ćete priliku doživjeti četvrtu godinu za redom jer Star Film Fest ponovo otvara svoja vrata, te će trajati od 31. kolovoza do 2. rujna. Organizator Star Film Festa je Kino klub Sisak. Otvaranje festivala bit će na dobro poznatom mjestu, kod sisačke utvrde Stari grad, a druga dva dana srce festivala seli se u prostor Kazališta 21.
„Za sve koji nisu upoznati sa radom ovog mladog festivala, radi se o inicijativi i organizaciji članova Kino kluba Sisak koji su uz pomoć ostalih filmaša iz cijele Hrvatske (Zagreb, Rijeke, Gunja, Karlovac i Pitomača) uspjeli ostvariti svoju želju da i Sisak dobije svoj filmski festival. Radi se o velikoj skupini volontera, koji bez i jednog isplaćenog honorara ulažu sve svoje znanje i vještine kako bi i ovog puta oduševili svoje posjetitelje.
Organizator festivala je Matija Holjevac, koji sa samo 23 godine ima i više nego zavidan životopis. Završio je studij poslovne ekonomije u Zagrebu, a sada lovi diplomu menadžmenta unutarnje i međunarodne trgovine. Predsjednik je Kino kluba Sisak i dopredsjednik Savjeta mladih grada Siska.
Uz njega tu su i brojni kolege bez kojih cijela organizacija ne bi bila moguća. Lucija Madjanović i Karla Borić – producentice, koordinatorica volontera – Hana Josić, Bojan Iličić – voditelj medija sektora, Luka Vukelić i Domagoj Topić – asistenti media sektora, Lucija Čekšić – voditeljica ureda za goste, Roberta Končar – prevoditeljica Star Film Fest-a, Leo Vitasević – snimanje TV kronika , Marinko Marinkić – voditelj tehnike, Ivan Stjepan Lucić, Magda Mas i Hrvoje Jurković – asistenti tehnike, Teo Vukšan – montažer video materijala i tehnička podrška, Karlo Brigljevići i Patrik Kovač – fotografi festivala, Hrvoje Lovreković zaslužan za izradu službene stranice na kojoj možete pratiti novosti vezane uz nadolazeći festival, Lucas Werft – voditelj kreativnog uređenja, Martina Werft i Saša Tadić – voditelji programa i na kraju, ne manje važna, zvijezdica festivala – Karla Josić, te mlade snage Kino Kluba Sisak koji uz voditelje timova uče kako da u budućnosti mogu nastaviti rad Star Film Fest-a“ – izvijestili su organizatori Star Film Festa.
Ova grupa filmaša sjajan je primjer kako vam za ostvarenje snova ne treba ništa više od znanja i puno uloženog truda. Najbolja nagrada za to, kažu, bit će im velik odaziv posjetitelja koji će skupa s njima uživati u odličnim filmovima.

najčitanije