Upisi u plesni studio

mradenovic

261020211635230546.jpeg

U tijeku su upisi učenika viših razreda osnovne škole i srednjoškolaca u najstariji plesni studio u Sisku.

Plesni studio Doma kulture Kristalna kocka vedrine, pod  vodstvom Jasminke Petek Krapljan, najstariji je studio ove vrste na području Sisačko-moslavačke županije. Kvalitetom i tradicijom jedan je od vodećih plesnih studija u Hrvatskoj. Tijekom dosadašnjeg rada kroz studio su prošle tisuće plesača koji su savladali brojne plesne tehnike i plesnu kulturu, a neki od njih nastavili su se profesionalno baviti plesom osnivajući vlastite skupine ili plešući u drugim ansamblima.

Sa svojim koreografijama i predstavama Plesni studio gostovao je  na festivalima u Švicarskoj, Austriji, Njemačkoj, Indiji, Mađarskoj, Rusiji, Belgiji, Danskoj, Češkoj, Bugarskoj, Norveškoj, Srbiji, Sloveniji te Bosni i Hercegovini. U Hrvatskoj: na Eurokazu, Tjednu suvremenog plesa, te Susretima plesnih ansambala, Plesokazu u Varaždinu i Požegi, Danima Silvije Hercigonje i Trepsu u Zagrebu.

Voditeljica studija Jasminka Petek Krapljan dobitnica je niza nagrada za režiju, koreografiju, koreografske inovacije i istraživanje u kazalištu (šezdesetak predstava za djecu i odrasle).

Godišnju nagradu Grada Siska 2012. godine dobila je za uspješan pedagoški i kreativni rad s djecom i mladima na području suvremenog plesa.

Prijave su moguće na info broj 044/527 479.

najčitanije