Udruga Green Hill slavi drugi rođendan

imp

261020211635238629.png

Udruga za promicanje kulture Zeleni brijeg ili poznatijeg naziva Green Hill proslavit će ove subote, 8. prosinca, svoj 2. rođendan.
Kako bi vas i ove godine podsjetili na lijepe trenutke koje ste proveli s njima, članovi Udruge Green Hill organiziraju drugi po redu besplatni rođendanski party u Klubu mladih Skwhat.
Kao i prošle godine, uz bogat glazbeni program očekuje vas i izložba radova Zijada Zike Fazlića naziva “Sisak 4D” čije je otvorenje predviđeno za 20 sati.
Od 22 sata počinju nastupi lokalnih izvođača, uz jedno gostovanje iz Zagreba, pa ćete tako u Skwhat-u ove subote imati priliku poslušati sisačke rockere, repere te dva izvođača sa scene elektronske glazbe.
Od 20 sati počinje i velika nagradna igra o kojoj ćete više informacija dobiti na mjestu događaja.
„Nakon dvije godine druženja, radionica, projekata i evenata vrijeme je da to sve proslavimo kako i priliči dvogodišnjem djetetu ( jer dijete u nama živi,ono se mora igrat..) Svi ste pozvani na naš rođendan,a sve što trebate su dobre bugi vugi tenke jer ubijamo flor do zore,(a i dalje ). Družimo se uz zvuk dobrog starog rocka,hip hopa zlatnog doba i mažemo elektroniku do jutra..(a i dalje.). Očekuje vas hrpa pozitive i dobrih vibracija,grickalica,hrane, dobre ekipe i naravno hrpa balona (jer kakav je to rođendan bez balona). Dođi i ti,jer zabava je besplatna,a upad je free.“, pozivaju iz Green Hilla.

Timeline:
20:00 sati – Otvorenje izložbe radova “Sisak 4D” Zijada Zike Fazlića
20:00 sati – Početak nagradne igre
22:00 sata – Pristojni jeleni
24.00 sata – Fullhouse & Repulje
02.00 sata – ZELEktro ( TOXIC – ZG / CELLA – AREA53)

Greenday-640x906

najčitanije