Udruga Bacači sjenki s ponosom predstavlja projekt “Konstelacije zajednice” i nadolazeći događaj: Pričanje priča

Pricanje Prica

Udruga Bacači sjenki priprema dvodnevnu radionicu kroz koju će otkriti različite načine kako možemo ispričati priče, kojim sredstvima, iz kojih motrišta i zašto su one važne. Ova radionica pruža jedinstvenu priliku za istraživanje vlastite kreativnosti i učenje novih vještina u stvaranju priča.

 

Radionicu vode Boris Bakal, multimedijalni umjetnik i Hrvoje Podobnik, filmaš, a održat će se u Gradskoj galeriji Striegl, u utorak, 2.srpnja od 16:00 do najkasnije 20:00 h i u srijedu, 3.srpnja od 16:00 do najkasnije 20:00 h.

 

Osim što možete saznati kakve sve priče možete ispričati, od osobnih priča do fikcije, polaznici imaju priliku upoznati različite alate i tehnike za pripovijedanje, uključujući verbalnu pripovijest, pisanje, fotografiju, slikarstvo, glazbu i druge umjetničke izraze. Na radionici će istraživati kako različite perspektive i motrišta mogu oblikovati naše priče i kako ih možemo koristiti za stvaranje dubljeg razumijevanja i povezanosti s publikom te potaknuti shvaćanje zašto su priče važne u našem životu i društvu te kako ih možemo koristiti za inspiraciju, promjenu i povezivanje s drugima.

 

U ugodnom i poticajnom okruženju radionice, imat ćete priliku dijeliti svoje ideje, iskustva i priče s drugima te dobiti povratne informacije i podršku.

 

Za sve sudionike je osigurano osvježenje, a za više informacija, kontaktirajte ih na: info@bacaci-sjenki.hr i mob. 098/165 81 86.

 

Sudjelovanje na događaju je u potpunosti besplatno.

Projekt se provodi sa Srpskim narodnim vijećem (SNV) i suradnji s Gradskom galerijom Striegl, a podršku pruža i  Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Rrepublike Hrvatske.

najčitanije