„Ubojstvo u klubu Quasimodo“ u Kazalištu 21

imp

261020211635240686.jpeg

Jedanaesto izdanje Festivala regionalnih kazališta Prolog na kazališne daske Kazališta 21 sutra dovodi „Ubojstvo u klubu Quasimodo“ koju izvode Play Drama Split i Hrvatsko narodno kazalište Zadar.

“Ubojstvo u klubu Quaisimodo” je napeta triler komedija koja počinje pronalaskom tijela, plavokose žene prekrivene stoljnjakom. Vlasnik kluba Joe budi se s pištoljem u ruci. Njegov prijatelj, također Joe, sinoć je negdje izgubio svoju crvenu kravatu. Ni jedan ni drugi ne sjećaju se plavuše ali očito je da ju je jedan od njih dvojice ubio. Tko je to napravio i zašto? Tko je ta plavuša? I dok tako pokušavaju rekonstruirati proteklu noć Joe 1 i Joe 2 susrest će se s izazovom razotkrivanja vlastitog životnog stanja i svojih najdubljih žudnji.

Režiju potpisuje Nenni Delmestre a glume Elvis Bošnjak, Alen Liverić i Justina Vojaković Fingler. Predstava je na programu u srijedu 10.listopada u Kazalištu 21 s početkom u 20 sati.
Cijena ulaznice je 30 kuna, ulaznice za studente, umirovljenike i učenike su 20 kuna a mogu se kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije odnosno programa.
I ove se godine može kupiti pretplatnička iskaznica po cijeni od 200 kuna.

najčitanije