Treći Star Gardens

ibb

251020211635205078.jpeg

Kao uvod u Star film festival, direkcija festivala najavljuje i treći Star Gardens – svojevrsni podsjetnik na prošlogodišnje laureate festivala. Star Gardens u dvorištu obitelji Margić održat će se u subotu 29. kolovoza s početkom u 21:00 sati na adresi Ulica kralja Tomislava 9 u Sisku.

”Neka Vas poseban ambijent i pomno uređen vrt odvedu u galaksiju dobrog filma, podsjete na prošlogodišnje izdanje Star Film Festa i pripreme za novo, 7. Izdanje zvjezdanog festivala.
Na kino platnu obasjanom zvijezdama gledat ćete prošlogodišnje dobitnike Star Film Festovih nagrada. Prva projekcija rezervirana je za film koji dolazi iz Francuske – My Body. Zatim slijedi iranski film Breathing a potom i White Bedrooms iz Španjolske. Uslijedit će zatim Agelasta, također španjolski film a potom i hrvatski film Bibek. Film Chicken Fox je mađarsko/bangladeška koprodukcija a nakon njega ćete gledati španjolskog Elvis!-a. Pred sam kraj bogatog programa očekuje Vas film Non stop iz Španjolske a projekcije, ali ne i druženje, završavamo s hrvatskim filmom Nitko nije savršen.
Pa iako ova subota označava završnu večer projekcija u sisačkim vrtovima, ona predstavlja i najbolju moguću pozivnicu za nadolazeći Star Film Fest. U dvorištu obitelji Margić moći ćete osvježiti i svoju festivalsku kolekciju te nabaviti željene primjerke maskica, torbica, majci i limitiranih Star Film Fest Startasica.”, poručuju iz organizacijskog tima Star Film Festa

Sve zainteresirane ljubitelje filma mole da prije dolaska na Star Gardens ispune obrazac kako bi vrijedne ruke organizacijskog tima i volontera mogle svima osigurati sigurno i opušteno uživanje u večeri.

Link obrasca: https://docs.google.com/forms/d/1153nCtYOODFF5dSOex4RSs-_N8X2O_sfbzRHph8wdRw/edit?ts=5f280b13

najčitanije