Traže se volonteri za Star Film Fest

nv

261020211635289366.jpeg

Organizatori Star Film Festa pozivaju osobe koje bi volontirale na nadolazećem festivalu. Traži se 15 motiviranih i ozbiljnih ljubitelja filmova, a moraju biti stariji od 16 godina. Volonteri će raditi u dvije smjene 5-6 sati dnevno svakog dana festivala, dok će neke pripreme početi već 30. kolovoza. Sve će upute saznati od voditelja volontera, dobit će i akreditaciju s kojom će moći ulaziti na sva događanja festival, a osiguran će im biti i obrok.

Natječaj za volontere traje do 27. kolovoza, a dostupan je na web i Facebook stranici festivala. Potrebno je pročitati upute za volontere i ispuniti prijavnicu: https://docs.google.com/forms/d/1_QhKbFEpgQlZUonWKNfq7cnbBcWqyr_bHVhjws7JC6E/viewform. Primljeni volonteri obavijest će dobiti putem maila ili Facebook profila.

Inače, ovo je prvi Star Film Festival, održat će se od 4. do 6. rujna, a njegovo otvaranje bit će u Starom gradu. Festival nudi odlične prilike za mlade filmaše, ali i za publiku koju zanimaju drugačiji filmovi. Prijave filmova traju još kratko, do 8. kolovoza, a detalji su dostupni na stranici http://skyfilmfest.com/hr/, na Facebook i Twitter profilu Star Film Festivala.

najčitanije