„Ti mene nosiš“ ovaj vikend u Sisku

imp

261020211635278449.jpeg

Nakon što je oduševio publiku i kritiku, debitantski cjelovečernji igrani film „Ti mene nosiš“ scenaristice i redateljice Ivone Juke, u produkciji produkcijske kuće 4film, započinje prikazivanje u Sisku od petka, 19.6.2015. u kinu Kristalna kocka vedrine.

Nakon nekoliko izuzetnih dokumentarnih filmova i brojnih međunarodnih nagrada, hrvatska redateljica Ivona Juka svojim je prvim cjelovečernjim filmom još jednom pokazala svoju svestranost. Već na premijernom prikazivanju film ‘Ti mene nosiš’ svojom je radnjom i kvalitetnom glumačkom ekipom, oduševio gledatelje, ali i ujedinio filmske kritičare u zajedničkom stajalištu da se radi o odličnom filmskom ostvarenju.

Riječima hvale pridružio se i ugledni filmski kritičar Nenad Polimac: „Prvi cjelovečernji igrani film Ivone Juke “Ti mene nosiš” unosi važnu novinu u suvremenu hrvatsku kinematografiju – ambiciozno, ekstenzivno pripovijedanje. Film je zahtjevno režiran, sa scenama koje nekad uključuju i 20-ak likova, izgleda izvrsno, a ima i prizora koje nikad niste vidjeli“.

Glumački postav filma čine istinske regionalne zvijezde Lana Barić, Nataša Dorčić, Vojislav Brajović, Nataša Janjić, Sebastian Cavazza, Vedran Mlikota, Filip Križan, Linda Begonja, Kruno Šarić uz još niz poznatih i uspješnih glumaca iz regije. Po prvi put na filmu se pojavljuju i mlada Helena Beljan, koja je pokazala veliki glumački talent i nepogrešivo odigrala jednu od glavnih uloga u filmu. Uz nju svoje prvo glumačko iskustvo imao je i Goran Hajduković i mladi Juraj Dabić.

Film u sisačkom kinu igra ovaj vikend od 20 sati.

najčitanije