Svi na MUF!

st

261020211635241220.png

Kraj rujna u Sisku donosi novo, 15. po redu izdanje Malog Urbanog Festivala, jednog od najdugovječnijeg festivala urbane kulture u Hrvatskoj s neprekinutim nizom, poznatijeg pod skraćenicom MUF.
Osmišljen kao druženje fanova glazbe i kulture koja u Hrvatskoj prolazi manje zapaženo, MUF uključuje koncerte raznih glazbenih žanrova te promociju skate i street art kulture i brojnih manje poznatih sportova.
Dovoljno je reći da su u sisačkom klubu mladih Skwhat svoje nastupe na MUF-u među ostalima održali Let 3, Krankšvester, KUD Idijoti, Overflow, Pasi, DJ Kristijan Molnar, Edo Maajka, Repetitor, MORT, Marčelo, Pero Defformero, ABOP, She Loves Pablo te mnoga druga odlična imena regionalne alternativne scene.
Petak, 28. rujna rezerviran je za ljubitelje elektroničke glazbe koje će rasplesati legendarni zagrebački DJ Felver i dobri duh sisačke elektroničke scene, Omar.
U subotu, 29. rujna naglasak je stavljen na hip-hop te dolaze bivši kolege iz Kiše Metaka –  sveprisutni Vojko V i tvrdi Krešo Bengalka, prvaci splitskog đira, obojica na krilima svojih nedavnih solo albuma.  Za dobre vibre zaduženi su zagrebački Brain Holidays, a iz Podravine stižu folk-punkeri Ogenj za ljubitelje nešto žešćeg zvuka. Pružena je i šansa sisačkim snagama pa će tako nastup na MUF-u odraditi Šarena pojava i Little Vex & Regulje!

U sklopu festivala u subotu se održava i prvo sisačko skate natjecanje – Concrete Tournament 2018. Upad na natjecanje besplatan, tako da možete doći pogledati i podržati skejtere iz cijele Hrvatske u borbi za titulu najboljeg, a navečer produžite na koncert!

Glazbeni program obje večeri se održava u sisačkom klubu mladih Skwhat, dok je skate natjecanje u sisačkom skate parku.
Karte, po cijeni od 30 kuna za petak te 50 za subotu, mogu se kupiti u sisačkim kafićima Fluid coffee baru  i Voodoo baru te po istoj cijeni na ulazu u klub na dane koncerata.
Ulaz na skate natjecanje je besplatan.

najčitanije