Sutra u Sisku prvi "Zalogaj poezije"

nn

261020211635252695.jpeg

Sisačka udruga za promicanje alternativne i urbane kulture SKPAUK organizira sutra, 18. kolovoza, od 20.00 sati u Fast Food-u Pinki (Stjepana i Antuna Radića 7) premijerno izdanje ‘Zalogaja poezije’.

„Riječ je o poetskim večerima, koje će se od ovoga ljeta održavati petkom navečer u ugodnom ambijentu našega prostora/terase. Okupljanja će često biti obogaćena popratnim glazbenim te inim kulturno-umjetničkim sadržajima. Intencija nam je što više sugrađana zainteresirati za poeziju, književnost i kulturu u cjelini, kao i promocija grada Siska i Sisačko-moslavačke županijekroz suradnju i interakciju s pjesnicima/umjetnicima iz ostalih krajeva Hrvatske i regije. U svakom novom izdanju ‘Zalogaja poezije’ publici ćemo predstaviti relevantne autore zastupljene na široj poetskoj sceni, a priliku za govorenje svojih pjesama svakako će dobiti i zainteresirani sisački pjesnici“, rekli su u udruzi SKPAUK.

Sutra će svoju poeziju uvodno prezentirati predsjednik književne sekcije SK PAUK Salih Kulović i stručni suradnik za područje književnosti Siniša Matasović. Kao glazbeni gosti večeri nastupit će sisačka klapa Kvirin.

najčitanije