“Sutra (ni)je novi dan”

pm

261020211635283311.jpeg

Na tragu svojih autorskih uspješnica “Kako sada stvari stoje“, “Kako misliš mene nema?!“ i “Samo bez emocija“, Ivica Boban i Teatar EXIT vam predstavljaju tri nova mlada i talentirana glumca – Iskru Jirsak, Zorana Pribičevića i Mirelu Videk u predstavi “Sutra (ni)je novi dan“.
“Oni se na temelju mnogostrukosti svojih osobnih, profesionalnih i društvenih identiteta u predstavi transformiraju u niz različitih likova i karaktera iz našega grada. Vidjet ćete ih – do grla u problemima, u suludim situacijama i interakcijama, sa svakovrsnim unutrašnjim i vanjskim konfliktima… i deliktima! Predstava je prilika da ih upoznate, da čujete njihove sulude, smiješno-gorke i potresne priče… jer i vas se tiču. U dva sata virtuozne turbo igre – oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima… Predstava je živa vivisekcija problematične stvarnosti koju živimo i načina kako bježimo od nje“, rekla je autorica predstave Ivica Boban.
Predstava će se održati u nedjelju, 22. veljače, u 19,30 sati u Domu kulture Sisak, a više informacija o načinu kupnje ulaznica možete pronaći klikom na: http://www.domkkv.hr/u-prodaji-ulaznice-za-predstavu-teatra-exit-sutra-nije-novi-dan/.

najčitanije