Star Gardens donosi pilot domaće igrane serije "S.N.A.P."

Star Gardens

Star Gardens, tradicija gledanja filmova ispod zvijezda u skrivenim vrtovima grada Siska kao uvertira Star Film Festu, ponovno se vraća na jezerce u Željezari.

 

Prvo izdanje ovogodišnjeg Star Gardensa održat će se u subotu, 17. kolovoza na Jezercu Željezara (Slovenski trg 109) s početkom u 21 sat, a na velikom platnu bit će prikazana 4 kratkometražna filma koji su ujedno pobjednici prošlogodišnjeg izdanja Star Film Festa – Overthinker (r. Nemanja Mladenović), Dragi Filipe (r. Filip Zadro), Cadim (r. Luiza Pugliesi Villaça) i Jeste li osjetili? (r. Tena Petrović).

 

U sklopu prvog ovogodišnjeg izdanja prikazat će se premijera pilot igrane serije S.N.A.P. koju potpisuju Nimai Kolega i Edi Erceg.

 

„Prvo izdanje Star Gardensa održava nam se na jezercu u Željezari, a vikend nakon toga smo u dvorištu obitelji Margić u Tomislavovoj 9. Posebno nam je drago što ćemo 17. kolovoza imati priliku ekskluzivno pogledati pilot domaće igrane serije naših mladih, lokalnih autora Nimaija Kolege i Edija Ercega, koji su nam godinama volontirali na Star Film Festu“, kaže Klara Berdais, voditeljica media sektora.

 

Serija „S.N.A.P“ prati život grupe srednjoškolskih aktivista koji se naglo promijeni kada je sin poznatog zagrebačkog biznismena izbačen iz privatne škole te se priključi njihovoj borbi protiv korumpiranog ravnatelja i školskog sustava.

najčitanije