Star Film Fest: Ugrabi posljednju priliku za volontiranje

mradenovic

Sisak će i ove godine početkom rujna postati središte najboljih filmova mladih filmaša iz cijeloga svijeta. Na ovogodišnjem 7.SFF-u publici i žiriju će u natjecateljskom dijelu programa biti predstavljena 54 najbolja filma od čak 816 pristiglih filmova iz cijeloga svijeta. Kako bi se ovaj veliki projekt uspješno realizirao, potrebna je i pomoć volontera kojima je ostalo još malo vremena za prijavu.

„Tvoja glad prema sedmoj umjetnosti je neutaživa? Budi dio sedmog Star Film Festa i nahrani filmofila u sebi!

Osjećaš li neutaživu glad prema filmovima, svaki dan maštaš o kulisama, kamerama i mikrofonima a istovremeno si odgovorna i ozbiljna, komunikativna i kreativna osoba s istančanim smislom za umjetnost kojoj ni dodir s tehnologijom ne predstavlja izazov? Dođi i pridruži se našem timu i sudjeluj u realizaciji zahtjevnog projekta koji će tvoje iskustvo bogato nagraditi. Pridruži nam se i volontiraj na Star Film Festu 2020.

[pro_ad_display_adzone id=”53016″]

Bez obzira imaš li iskustva s radom na festivalu ili želiš naučiti nešto novo tvoja je prijava dobrodošla. Važno je da si do sada 18 puta ugasi(o)la svijeće na vlastitoj rođendanskoj torti, imaš vremena u ljetnim mjesecima 2020. i želiš biti dio festivalske ekipe koja stvara čaroliju. Zanima te kako je to biti iza kamere, s one strane objektiva. Upoznaj svoju filmofilsku stranu i oslobodi ju na najboljem mjestu ove godine, u galaksiji prepunoj zvjezdica i zvijezda kojom ćemo zajedno proputovati svemirom filmova“, poručuju organizatori.

Prijave se primaju za rad na pripremi festivala, uredu za goste, info pultu ili za pružanje tehničke podrške. Svoj talent možete pokazati i kroz fotografiranje ili snimanje, a komunikacijske vještine možete usavršiti ako se prijavite za rad u media sektoru. Ispunite hrvatsku prijavnicu ili englesku prijavnicu te ne zaboravite kako su prijave otvorene do 1. kolovoza.

najčitanije