Star Film Fest: Produljene prijave za koordinatora volontera

mradenovic

251020211635201139.jpeg

Organizatori Star Film Festa produljili su prijave za koordinatora volontera. Svi zainteresirani mogu se javiti do početka travnja.
„Javi nam se i postani dio tima koji uspješno privlači publiku i natjecatelje iz cijeloga svijeta. Produžili smo prijave jer nas je omeo potres. Ipak nastavljamo s pripremom 8. izdanja zvjezdanog festivala i možda tražimo baš tebe. U potrazi smo za komunikativnom, radišnom osobom koja će biti zadužena za naš tim volontera. Cijenimo predanost i organiziranost, a s našom ekipom zabave i smijeha nikada ne nedostaje“, poručuju organizatori.
U svrhu koordinacije volontera na Star Film Festu na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani (m/ž) koji ispunjavaju uvjete:

– dob od navršenih 18 godina do navršenih 30 godina
– izražene organizacijske i komunikacijske vještine
Natječaj nema posebnih uvjeta koji zahtijevaju poznavanje određenih stručnih vještina. Na javni natječaj mogu se javiti osobe oba spola.
Kandidati su u prijavi dužni navesti:
– osobne podatke (ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona odnosno mobitela, e-mail adresa)
Kandidati su u prijavi dužni priložiti:
– životopis
– motivacijsko pismo
Prijave na natječaj se mogu podnijeti do 1. travnja 2021. godine. Prijave koje će biti dostavljene nakon 12:00 sati 1.travnja 2021. godine neće biti razmatrane.
Prijave se podnose putem e-maila na adresu production@sfilmfest.com uz obaveznu naznaku i naslov e-mail poruke „Natječaj za koordinatora volontera SFF“.
Nepotpune prijave neće biti razmotrene, a kandidati koju su ušli u uži izbor će biti pravodobno obaviješteni o prolasku. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.

najčitanije